Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!

Amerika'dan herkese merhaba! 

Öncelikle Tüm Türk-İslam aleminin Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını, kesilen kurbanların kabul buyrulmasını dilerim. 

Uzun bir süredir Amerika'ya yolculuk hazırlıkları sebebiyle yayın oluşturamıyordum. Green Card talihlisi olarak geldiğimiz ABD'den gerek gezi gerekse blogun ruhuna uygun olacak şekilde araştırma yazıları yayınlamaya çalışacağım. 

Yaklaşık 2 yıla yakın bir süredir Green Card başvurusu, mülakat süreci ve vizenin onaylanmasından sonra 6 aylık hazırlık sürecimiz, Türkiye tarihinde acı bir hatıra oluşturan depremden sonra daha da hızlandırmamız gereken bir süreç haline dönüştü. 

Her insanın hayatında bir dönüm noktası elbette olmuştur. Amerika da bizim için yeni bir başlangıç... Gerek bireysel gerekse ailevi hedeflerimiz için güçlü bir basamak oluşturacağına kanaatimiz tam. 

Atmosferine ve havasına alışamadığımız Texas'ın kavurucu sıcakları yeni başlıyormuş. :) Sen iliklerine kadar işleyen Anadolu ayazında, Kazakistan'ın dondurucu soğuklarında yoğrulduktan sonra; Dünya ile Güneş arasında kalmış olan Texas'a (Yerellerin ifadesiyle) yerleş. Olacak iş mi :) 

Green card'a başvuru yapın, yaptırın; yapan ve yaptıranlara engel olmayın... 

Her şey bir yana, sizlerle tekrar yazılar aracılığıyla buluşabilmek de gerçekten ayrı bir güzellik. Şimdilik sağlıcakla kalın. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar